IP Audits

Zeker zijn van jouw rechten

De waarde van jouw bedrijf bestaat zeer waarschijnlijk voor een belangrijk gedeelte uit de status en sterkte van het Intellectueel Eigendom. Dus het zou een goed idee kunnen zijn om jouw bedrijf te scannen op Intellectuele Eigendommen die je denkt goed beschermd te hebben of zou moeten hebben. We duiken in de status van jouw huidige patent portfolio en onderzoeken of jouw ideeën/producten goed genoeg beschermd zijn.

Just checking of een a second opinion nodig?

Onze Audits laten zien of er zwakheden in jouw portfolio zitten. Het tegenovergestelde kan ook het geval zijn. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat jouw bedrijf een hoop tijd, energie en geld heeft gestoken in het beschermen van ideeën die inmiddels achterhaald zijn door nieuwe technologie. Samen stellen we vast hoe we jouw positie verder kunnen verstevigen, als dat nodig is. Periodiek voeren we audits uit voor onze cliten.

Wanneer jouw ideeën/patenten beheerd worden door een ander patentbureau, kan Paternt Busienssdaar nog eens onafhankelijk naar kijken.

Due Dilligence

Wanneer je een bedrijf, idee of patent wil kopen, of een samenwerking aan wil gaan, is het van het grootste belang de waarde en status van IP-rechten vast te stellen. Onze IP Audits geven inzicht in hoe sterk een merk of patent echt is. Wat is een bedrijf of merk nou waard als het IP niet goed is vastgelegd?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om te helpen

Direct consult

We kunnen ons voorstellen dat je nu vragen hebt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op