Portfolio Management

WAT IS PORTFOLIO MANAGEMENT?

Bij het aanvragen en behouden van octrooien zijn er veel administratieve handelingen. Zoals het indienen van de juiste documenten, het beantwoorden van vragen van de autoriteiten en het betalen van vergoedingen wanneer deze verschuldigd zijn. Als u zich niet aan een van deze deadlines houdt, neemt u een groot risico. Uw octrooi of modelrecht kan vervallen. Daarom is het van cruciaal belang om deze administratieve en financiële transacties en deadlines goed in de gaten te houden.

Daarom kunt u het beheer van uw octrooiportefeuille beter uitbesteden. Ook als u maar één of twee patenten aanvraagt. U kunt zich dus concentreren op waar u goed in bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer van uw bestaande octrooiportefeuille.

WIJ ZORGEN ER VOOR

Patent Business neemt uw administratieve octrooi-lasten van u over.

KOSTEN?

De omvang van uw octrooi- en modelrechtenportefeuille is de belangrijkste factor. Maar ook het niveau van uw kennis en ervaring en de hoeveelheid service die u wenst / nodig heeft, bepaalt ook de kosten. Dus laat ons met u in gesprek gaan om te kijken wat voor u geschikt is.

Direct consult

We kunnen ons voorstellen dat je nu vragen hebt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op